Historie

Ruim 15 jaar geleden luidde onze opdracht: bouw een podiumtrailer. Destijds bestonden er geen mobiele podia, laat staan tot podium omgebouwde trailers. Uitgangspunt was dat er lichte constructies verwerkt moesten worden die snel op- en afgebouwd konden worden. Letterlijk vanuit het niets ontwierpen en produceerden wij een systeem: solide, licht, compact en modulair. Het resultaat bleek revolutionair. Met dit ontwerp hadden wij tevens een totaal nieuwe techniek ontwikkeld:

     

De mogelijkheid om afzonderlijke truss-elementen snel, naadloos en op solide wijze te monteren. Vergeleken bij stalen constructies verderlicht in gewicht, maar toch aanzienlijk sterker. De techniek sluit perfect aan bij alle specifieke wensen voor ongeacht welke vorm van presentatie. Van beursstand tot (mobiel) theater, van discotheek tot winkel, TV-studio of showroom. Maar bijvoorbeeld ook voor een trendy high-tech kantoorinterieur.


Over Mega Alu Systems

Mega AluSystems is sindsdien uitgegroeid tot een begrip en behoort wereldwijd tot een van de grootste producenten. Creatief en technisch toonaangevend. Kwalitatief ijzersterk. En: superieur in service, van A tot Z.

Talloze, zeer uiteenlopende projecten zijn in gebruik in binnen- en buitenland.

     

Inherent aan de toepassingsomgevingen en/of -mogelijkheden verwachten onze klanten een perfect product, en met nét dat beetje extra.
Wij hebben bewezen daarin de specialist te zijn. Een reputatie die we elke keer weer met tomeloze inzet naleven onder het motto: "you name it, we truss it!"


Informatie

Op de navolgende pagina's vindt u een overzicht van onze producten (met het standaard-programma), en een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten. Via de pagina contact kunt u nadere informatie aanvragen; hier staan tevens de volledige adresgegevens vermeld.

     

Dealer worden?

Bent u geïnteresseerd in een dealerschap van Mega Alu Systems, neem dan contact op met ons via telnr. +31 575 572174 of via email info@mega-alusystems.nl. Of klik hier voor onze contactgegevens.

Copyright Mega Alusystems. Gerealiseerd door Dimotion